Redskabsskur træ

Hvis du ønsker dig et redskabsskur i træ, så behøver der ikke være langt fra tanke til handling. Ikke alene findes der mange som tilbyder gode redskabsskure til fornuftige penge, men vælger man modeller indenfor gør det selv markedet, så er der for alvor mange penge at spare. Et af de steder hvor man finder mange interessante modeller er hos Frishop.dk

Se noget af deres flotte udvalg her: 

 

Mange modeller af redskabsskur i træ

Redskabsskur fra Frishop.dk

Det er forskelligt, hvilke behov man har til sit redskabsskur, og det er et hensyn man er nødt til at gøre op med sig selv, inden man investerer. Det ville være ærgerligt at komme hjem med en model John der er på beskedne 3 m2, og i virkeligheden opdage at behovet var en model Christian som rummer hele 6,25 m2. Der er også modeller imellem disse to yderligheder, så det er nemt at finde en løsning der netop passer ens behov og den plads man har til skuret.

Samling af redskabsskur i træ

Når du modtager dit redskabskur, så kommer det i en samlet pakke, med alt du behøver. Det gælder også en manual skrevet på dansk, som på bedste pædagogiske vise beskriver hvordan det samles. Det kræver ikke en uddannet håndværker, men man kan med fordel alliere sig med en ven, da arbejdet bliver lidt lettere hvis der er to om jobbet. Men inden du begynder at samle redskabsskuret, så skal du have et fundament. Det er vigtigt af flere grunde, men ikke mindst, at fundament delene til skuret er trykimprægneret (se mere om det i vores byg selv halvtag guide), men tåler ikke lang tids direkte kontakt med jord, eller at stå i vand. Skuret skal altså helst være hævet nogle centimeter over jorden. Dette kan gøres ved at hæve det på beton piller der er støbt ned i jorden, eller ved at sætte det på en betonflade eller fliser.

Vedligehold af redskabsskur i træ

Passer man godt på sit redskabsskur, så går der langt mellem behov for vedligehold, men da det er levende træ vi snakker om, og det danske klima kan være hårdt ved materialet, så kan man med fordel give træet en overflade behandling efter det er samlet. En behandling der beskytter mod vind og regn, samt sikrer mod fugt og svamp. Der findes flere forskellige produkter på markedet, og det er klart at jo bedre det skal beskyttes, jo mere koster det.

Forsikring

Normalt er der ikke nogen problemer med forsikring, da husforsikringen normalt automatisk dækker. Men der kan være særlige regler, så man bør kontakte sin forsikring og høre hvad de har at sige i den enkelte sag. Er redskabsskuret ikke fast forankret, men står blot ovenpå fliser eller sten, så er det kun muligt at brandforsikre skuret.

2 kommentarer til “Redskabsskur træ”

Skriv en kommentar