Fliserenser – 7 bud på de bedste flise- og fugerensere

Er dine fliser grønne af mos, og kommer der ukrudt op imellem fugerne? Så er en kombineret fliserenser og fugerenser det helt rigtige værktøj for dig. Med en fliserenser slipper du for at ligge med rumpen i vejret og få ondt i ryg og knæ. I stedet kan du gå oprejst og samtidig klare opgaven på den halve tid. Vi viser dig 7 forskellige fliserensere i forskellige prisklasser.

Næsten uanset hvordan du behandler dine fliser, vil der fra tid til anden begynde at gro mos på overfladen og komme små græstotter eller ukrudt op i fugerne. Det er virkelig træls at rense fliser og fuger med håndkraft, og det er desværre en opgave, der vender tilbage adskillige gange i løbet af sommeren.

Med en moderne flise- og fugerenser bliver arbejdet lettere og meget hurtigere. Ved at vælge forskellige typer børster på fliserenseren kan du rense de fleste overflader – også bløde materialer, som f.eks. planker på træterrasser.

Fliserensere til rengøring af fliser og fuger

Herunder har vi udvalgt 7 forskellige fliserensere, der kører på 230 V strøm fra stikkontakten eller som trådløse modeller på batteri. En fliserenser til 230 V strøm har kraftige motorer, men til gengæld skal du slæbe rundt med en forlængerledning.

De trådløse modeller kan bruges overalt, men er begrænset af batteriets driftstid. Det kan dog løses ved at købe et ekstra batteri eller holde kaffepause, mens batteriet lades op. Hvilken model du skal vælge, er et spørgsmål om dine ønsker og krav, og hvor langt du bevæger dig fra en stikkontakt.

Einhell GE-CC 18 Li

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Einhell GE CC 18 Li fugerenser 18V uden batteri og lader

Hvis du leder efter en praktisk, handy og billig fliserenser, så er denne model fra Einhell måske noget for dig. Der følger 2 forskellige slags børster med, som kan udskiftes efter behov, og håndtaget har en praktisk teleskopstang, som kan reguleres efter brugerens højde.

Einhell GE-CC 18 Li er batteridrevet, så du slipper for lange forlængerledninger. Bemærk, at batteri og lader skal købes særskilt, men hvis du allerede har andet værktøj fra Einhell Power X-Change, passer batteriet herfra.

 • Drift: 18 V batteri
 • Børstens diameter: 100 mm
 • Omdrejninger: 1200 omdr/min.
PRISER FRA
 

 

379,-

 


Skil Weedbuster 0700 AG

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Skil Weedbuster 0700 AG elektrisk ukrudtsboerste 500W

Skil er kendt for deres elektriske kvalitetsværktøj, og Weedbuster 0700 AG er da også særdeles effektiv, når der skal fjernes mos og ukrudt. Weedbuster 0700 AG er forsynet med en kraftig elmotor på 500 W, så du kommer ikke til at mangler motorkraft.

Et praktisk styrehjul hjælper dig med at holde maskinen på ret kurs, og en børsteindikator viser præcis, hvor børsten arbejder, så du lettere kan få alt ukrudtet med i første omgang.

 • Drift: 230 V strøm
 • Motorydelse: 500 W
 • Omdrejninger: 3000 omdr/min.
 • Vægt: 2,1 kg
PRISER FRA
 

 

588,-

 


Ryobi RY18PCA-0 18 V

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Ryobi RY18PCA 0 Battery Joint Cleaner

Effektiv batteridrevet flise- og fugerenser fra Ryobi One+ serien, der deler batteri med andre maskiner i serien, så du undgår at skulle købe batterier til alle dine redskaber. Fordelen ved at vælge en batteridrevet fliserenser er bl.a., at du kan arbejde mere frit og uden en stikkontakt i nærheden.

Ryobi RY18PCA-0 kan bruges på både træ- og flisebelægning, og du kan let skifte børste, så den passer til underlaget. Hvis du er på jagt efter en effektiv fliserenser med stor fleksibilitet, så vil denne Ryobi passe godt til dig.

 • Drift: 18 V batteri
 • Børstens diameter: 115 mm
 • Vægt: 2,9 kg
PRISER FRA
 

 

845,-

 


Kärcher WRE 18-55

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Karcher WRE 18 55

Denne fliserenser fra Kärcher bruges til at rense fuger, men kan også hurtigt og effektivt rense større flader på kort tid. Kärcher WRE 18-55 er batteridrevet og kan købes både med og uden batteri. Den har en driftstid på 15 minutter med standard batteri med mulighed for at opgradere batteriet til en type med mere kapacitet.

Maskinen er let at arbejde med, og batteridriften gør det endnu mere fleksibelt at arbejde overalt. De slidstærke nylonbørster kan afrense op til 200 m2, før de skal udskiftes.

 • Drift: 18 V batteri
 • Børstens diameter: 180 mm
 • Omdrejninger: 2300-2800 omdr/min.
 • Vægt: 2,9 kg
PRISER FRA
 

 

844,-

 


AL-KO Easy Flex MB 2010

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - AL KO akku fugerenser

AL-KO Easy flex MB 2010 er en effektiv batteridrevet flise- og fugerenser, der leveres med et kraftigt 20 V batteri og lader. Fliserenserens skaft kan reguleres i højden, så det passer til alle brugere, og håndtaget kan justeres, så du får den bedste arbejdsstilling.

Maskinen leveres med stålbørste og nylonbørste, som kan udskiftes, så børstens hårdhed passer til både flisebelægning og blødere materialer, som f.eks. træ og lignende.

 • Drift: 20 V batteri
 • Børstens diameter: 100 mm
 • Vægt: 1,8 kg
PRISER FRA
 

 

1.199,-

 


Ryobi RY18PCB-0

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Ryobi Multirenser RY18PCB 0

Ryobi RY18PCB-0 er en multirensemaskine, der kan bruges på en lang række overflader i haven, som fliser, træterrasser og lignende. De brede børster gør det let at ordne større arealer ad gangen – helt uden at få ondt i knæ og ryg.

Maskinen er behagelig at arbejde med og har lækre gummibelagte greb og et praktisk teleskopskaft til højderegulering. Den komfortable arbejdsstilling gør det let at arbejde i længere tid, uden du oplever træthed i kroppen.

 • Drift: 18 V batteri
 • Vægt: 3,5 kg
PRISER FRA
 

 

1.238,-

 


Worx WG441E

Fliserenser - 7 bud på de bedste flise- og fugerensere - Worx WG441E multiboerste 20V med 40 Ah batteri og lader

Her får du en særdeles kraftig multirensemaskine med et stærkt 20 V batteri. Den kan fjerne mos, ukrudt og snavs fra indkørsler og terrasser.

Som en ekstra finesse kan du tilslutte en vandslange, så du både kan rense og vaske fliserne i samme omgang. Du kan arbejde med et vandtryk på op til 6 bar, og børstens rotationsretning gør, at du ikke bliver våd under arbejdet.

 • Drift: 20 V batteri
 • Omdrejninger: 500 eller 700 omdr/min.
 • Vægt: 3,7 kg
PRISER FRA
 

 

1.705,-

 


Relateret artikel: De bedste ukrudtsbrændere

Hvilken fliserenser er den bedste?

Når du skal vælge den fliserenser, der passer bedst til dine ønsker og behov, er der flere ting, som du kan have i tankerne, inden du trykker på køb-knappen:

230 V eller batteri?

230 V modeller er kraftigere og hurtigere at arbejde med og ofte den billigste løsning, men du skal være i nærheden af en stikkontakt. Hvis du gerne vil være uafhængig af strøm og forlængerledninger, skal du vælge en batteridrevet model. De trådløse modeller er knapt så kraftige, og du er afhængig af batteriets levetid.

Antal omdrejninger

Omdrejningerne er det antal gange, som børsten drejer i minuttet. Fliserensere med kraftige motorer har flere omdrejninger og er som udgangspunkt hurtigere til at rense i bund. Hvis arealet du skal rense, ikke er så stort, kan du gå på kompromis med omdrejningshastigheden.

Vægt og ergonomi

Fliserensere vejer generelt ikke ret meget. Men hvis du skal bruge maskinen i længere tid, kan vægten have betydning for, hvor træt du bliver i armene. Det anbefales, at du vælger en model, der passer i vægt, og hvor du kan justere skaftets længde og håndtagets position, så det passer bedst til dig.

FAQ – De mest stillede spørgsmål

Her får du svar på et par af de mest stillede spørgsmål om fliserensere.

Hvordan bruges en fliserenser?

Fliserensere og fugerensere er meget lette at bruge og kræver ikke den store instruktion. Fliserenserens børste styres gennem fuger med ukrudt og over områder med mos og grønne belægninger.
Efterhånden som børsten roterer, vil du kunne se, hvordan fliser og fuger bliver rene, og hvordan mos og alger forsvinder. Det anbefales at bruge fliserenseren med jævne mellemrum, så fliserne ikke når at blive alt for beskidte mellem hver rensning.
Hvis du sørger for at skifte børsten, når den bliver slidt, får du altid det bedste resultat på den korteste tid.

Kan alle fliser renses med en fliserenser?

Som udgangspunkt kan du rense alle slags fliser. Til betonfliser kan du bruge en stålbørste på fliserenseren, og hvis du har særligt skrøbelige fliser, kan du vælge at skifte til en nylonbørste i stedet.
Hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fliser kan renses med fliserenser, så spørg altid forhandleren først.

Find din nye fliserenser online

Flise- og fugerensere kan købes i alle landets byggemarkeder. Du kan også vælge at shoppe din fliserenser online, hvor udvalget er meget større, og hvor priserne ofte er billigere.

Rul op på siden, og klik på de enkelte fliserensere for at læse mere om funktioner og specifikationer. Her kan du også købe fliserenseren direkte hos den webshop, der forhandler produktet.

Læs også: Sådan lægger du fliser

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst