Carport byg selv

Carport byg selv: Er du en gør det selv mand med et ønske om en carport til bilen, så er svaret muligvis en af de modeller som du finder hos Frishop. Det kræver ikke nogen større uddannelse som tømrer eller snedker at samle carporten, og du finder flere modeller i sortimentet. Men inden du kaster dig over en beslutning, så bør du lige kontakte din kommune og høre om der er særlige regler for bygning af en carport i dit område. Kræver det en godkendelse, så skal den foreligge, før du køber carporten.

Se nogle af de forskellige muligheder for carport byg selv herunder:

NavnBilledePris

Enkelt carport byg selv 3×6 M, med fladt tag

 Enkelt carport 3×6 M, med fladt tag 3.995,- /StkKøb nu

Enkelt carport byg selv 3×8 m, med fladt tag og 6 m² redskabsrum

 Enkelt carport 3×8 m, med fladt tag og 6 m² rum 7.495,- /StkKøb nu

Enkelt carport byg selv 3×6 m, med sadeltag

 Enkelt carport 3×6 m, med sadeltag 9.995,- /StkKøb nu

Enkelt carport byg selv 3×6 m, med sadeltag og 7,2 m² redskabsrum

 Enkelt carport 3×6 m, med sadeltag og 7,2 m² redskabsrum 19.495,- /StkKøb nu
carport byg selv

Før du modtager din byg selv carport

Det tager ikke lang tid at samle en byg selv carport, heller ikke selvom det er den store version med redskabskur, men der er detaljer som du med fordel kan forberede inden fragtmanden bringer carporten. Carporten skal nemlig forankres, og afhængig af hvordan din indkørsel er belagt, så kan det kræve lidt støbe arbejde.

Ved modtagelse af carporten

Der er ikke noget til hinder for at kaste sig over opgaven at samle carporten med det samme den ankommer, men har man tiden til det, så anbefales det at pakke den ud, og lade træet lufte et par dage, inden det samles. Træ er levende, og det skal gerne have en chance for at vænne sig til luftfugtigheden. Carporten kan samles ene mand, men alt andet lige, så er det nemmere hvis man har en hjælpende hånd. Den leveres med en udførlig manual på Dansk, og der er alt i pakken som du skal bruge for at samle din byg selv carport. Det eneste du skal købe ved siden af, det er en tagrende, i det tilfælde du måtte finde behov for en sådan.

Vedligehold

Der er ikke meget vedligehold ved en carport, ikke mindst fordi der er relativt få materialer. Men vil du gerne have at din carport / garage holder sig frisk og fin i mange år, så anbefales det at den gives en overflade behandling, som beskytter den mod vind og fugt. Særligt hvis du køber modellen med redskabskur, så kan man med fordel behandle den mod problemer med svamp.

Forsikring

Normalt så vil den normale husforsikring også dække carporten, men hvis du vil være helt sikker, så bør du kontakte dit forsikring selskab og høre hvad de siger. Der kan være særlige forhold som betyder at de kun vil brand forsikre den.

Garageportåbner

Når du nu har fået bygget dig en flot carport, så var det værd at overveje at få installeret en Garageportåbner også, da den er med til at gøre hele oplevelsen meget bedre.

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst