Pavillon til haven

Med en havepavillon kan du skabe et hyggeligt værested midt i haven. En pavillon afskærmer for vind, så man kan nyde naturen, uden at man behøver at bekymre sig om de skiftende årstider. Pavillonen kan benyttes til grillaftener, arbejde og afslapning… Ja, den er stortset anvendelig til alle formål.

Pavillon til haven – Byg selv-guide

Mange tror fejlagtigt, at en havepavillon er et stort og dyrt projekt at kaste sig udi, men det behøver faktisk ikke at være sådan. Det kan nemlig gøres relativt billigt, hvis man køber de rigtige materialer og er klar til at ofre en smule knofedt. Ér man det, er det faktisk muligt at opføre en pavillon uden de store omkostninger. Herunder giver et par tips og tricks til, hvordan dette kan gøres.

Køb dette byg selv sæt hos Frishop.dk

Annonce:

goerdetselv-bygselv
Plus-Have-Pavillon-med-tagdug-ej-hvidmalet-trykimp.-gran-fyr

Denne have pavilon har en praktisk tagdug og er lavet i gran og fyr.

Den måler 3.87m x 3.87 m x 2.84 m

Her får du et byggesæt leveret, hvor du stadig selv skal lave noget af byg-selv arbejdet, men du er på forhånd sikret, at du har alle de forskellige materailer det kræver for at du får det perfekte resultat.

Sådan bygger du en billig havepavillon i træ

Herunder har vi udarbejdet en guide til folk, der har mod på at kaste sig ud i at opføre en havepavillon uden professionel hjælp. Til dette eksempel har vi taget udgangspunkt i en pavillon 4×4 m2.

Det første du skal gøre, er at opstille stolperne. De kan være lige den størrelse, du synes passer, men vi anbefaler at du bruger stolper der er mindst 6×6 cm. Markér en firkant der måler 4×4 m2 på jorden, hvor pavillonen skal stå, og grav hul til stolperne i jorden. Vi anbefaler at du støber stolperne fast, men har du en anden måde, kan den også sagtens bruges.

Pavillon på 4×4 m – let og overskueligt

Pavillon til haven - byg selv havepavilloner i træ

Stolperne skal være 2.10 meter høje, efter de er blevet placeret i jorden. Når de sidder urokkeligt fast, bygger du en firkant på 4×4 m2 ud af planker/reglar – disse skal bruges til at holde tagkonstruktionen fast. Dette gøres ved at skære enderne i en 80 graders vinkel, og derefter sætte dem sammen. Disse placeres på toppen af stolperne.

Den letteste løsning, når der skal lægges tag, er at vælge et fladt tag af plastik – du skal dog huske, at det skal hælde lidt, således at vand og væske uden besvær kan løbe ned.

Du kan jo altid prøve at ændre med målene, så pavillonen kommer til at passe til dig. Andre forslag kunne være 3x4m, 3x3m eller 2x6m, men det er fuldstændigt op til dig selv – kun fantasien sætter grænser.

Du kan enten bygge selv eller prøve en samlepakke / byggesæt

Du kan finde materialer til at bygge din pavillon i de fleste byggemarkeder rundt omkring i landet. Ellers kan du gå på nettet – på den måde bliver det hele leveret hjem til dig, og du slipper for en masse besvær.

Køb byg selv sæt hos Frishop.dk

Har du ikke mod på at bygge din pavillon fra start til slut, så kan du vælge at investere i en ’gør det selv’-pakke i form af et samlesæt fra eksempelvis Frishop. Er du ikke den fødte handyman, vil det med garanti komme til at se bedre ud, da de jo er designet på forhånd – og de er tilmed ikke specielt dyre, så der er stadig penge at spare. Vælger du at købe over nettet, vil din nye pavillon blive leveret indenfor 2-5 hverdage.

Uanset, hvilken løsning du vælger, ønsker vi dig held og lykke med byggeriet herfra!

Annonce:

goerdetselv-bygselv

Skriv en kommentar