Om siden

Byg-Selv.info er siden, hvor du som gør-det-selv mand eller kvinde, kan finde information omkring det er bygge bjælkehytter, træhus, carporte, haveskur, PC og meget andet selv.

Vi sætter fokus på de færdige samle-sæt som man kan købe ved trælasthandler og byggemarkeder. 

Vores skribenter

Peter Nielsen

Om siden - Peter Nielsen Byg Selv Info

Peter er vores faste skribent og områdeekspert hos Byg-selv.info. Her på siden finder du en masse af de guider med tips og tricks, som Peter har skrevet om værktøj og gør-det-selv-projekter.

Med en solid håndværksmæssig erfaring og et bredt kendskab til de fleste håndværksfag, sætter Peter en stor ære i at formidle sin viden om forskellige DIY-projekter, byggematerialer og værktøj, så stoffet bliver spiseligt for alle.

Igennem mange år har Peter beskæftiget sig med byggeri, både professionelt og på hobbyplan. Det har givet ham en stor indsigt i det praktiske omkring planlægning og udførelse af større og mindre byggeprojekter.

Denne viden deler Peter velvilligt ud af, og du kan med fordel læse de mange guides, inden du hopper ud i dine næste byggeprojekter.

Det er Peters helt klare overbevisning, at med den rette indsigt og vejledning kan de fleste udføre mange forskellige reparationer, forbedringer og byggeopgaver i boligen.

Hvis du også synes, det er sjovt og spændende at gøre tingene selv, så læs med i de inspirerende guider på Byg-selv.info. Her finder du emner om alt fra valg af det rette værktøj til trin-for-trin-vejledninger omkring nybyg og istandsættelse.

Camilla N. Knudsen

camilla-n-knudsen-byg-selv

Camilla er vores anden faste skribent hos Byg-selv.info. Da Camilla selv elsker at være kreativ og bygge sine egne ting til hjemmet, finder du her på siden en masse guides og tips, som hun har skrevet. På den måde kan du selv komme i gang med en masse gør-det-selv-projekter derhjemme.

Takket være en mangeårig interesse for DIY-projekter og et stort kendskab inden for forskellige former for håndværk elsker Camilla at dele ud af sin viden, så andre også kan give sig i kast med spændende projekter derhjemme.

Hun mener nemlig, at der ikke findes noget bedre end at hjælpe andre med at gå i gang med forskellige DIY-projekter. Derudover har Camilla den holdning, at alle kan lære at lave mange ting, så længe de bare kaster sig ud i det og følger en god guide.

Ydermere elsker Camilla at kigge på de ting, som hun selv har lavet til hjemmet. Og hun er sikker på, at dette også gør sig gældende for andre gør-det-selv-entusiaster.

Derfor kan du med fordel tage et kig på Camillas spændende guides for at beslutte, hvad du skal gå i krig med næste gang. I hendes guides kan du både se, hvad du skal bruge af materialer samt, hvordan du skal lave de forskellige ting.

Ejer oplysninger:

Siden er reklamefinansieret via reklamelinks og ejes af:

Meresalg ApS
Dalbygade 40
6000 Kolding

Kontakt:

mail: [email protected]