byg selv garage

Garage byggesæt

Kunne du godt tænke dig en garage til bilen, men er du kommet i tvivl om, hvorvidt du skal købe et garage byggesæt eller bygge det selv fra bunden? Som handyman og gør det selv-typen giver det meget god mening at bygge det selv fra bunden. Men det kræver tid, præcision og ikke mindst tålmodighed, da det at bygge en garage er et stort projekt.  I dag findes der ret mange muligheder, når det kommer til byggeprojekter. Dette gælder også for en garage, hvor det både er muligt at bygge det selv, få leveret et garage byggesæt samt bestille det til færdigmontering, hvor man ikke selv behøver løfte en finger. 

Lau Christensen
Skrevet d. 19. juni 2020 af Lau Christensen

Hvad er fordelene og ulemperne ved et garage byggesæt? 

Forhandlertip

Til køb af værktøj til din garage kan vi anbefale:

I forhold til den tid det tager at bygge en garage, er det mere end forståeligt, hvis du gerne vil kaste dig ud i en lidt mere overskuelig og lettilgængelig løsning. Men inden du gør dette, er det en god ide at opveje både fordele og ulemper, så du er sikker på at træffe den rette beslutning. Det hjælper vi dig til her. 

Fordele ved byggesæt frem for at bygge selv: 

  • Det er hurtigt. Når du vælger et garage byggesæt, gør du det meget hurtigere for dig selv at bygge garagen sammenlignet med at gøre det fra bunden. Det gør du, fordi alt hører med. Derfor er din opgave egentligt bare at samle det ligesom legoklodser, til der står en færdig garage. Med til byggesættet hører som regel også en monteringsvejledning, ligesom du ofte kan finde frem til en eller flere videoer, der viser dig, hvordan du samler det. 
  • Det er mere overskueligt. Når du får leveret et garage byggesæt får du som sagt en monteringsvejledning med. Det i sig selv gør hele processen meget mere overskuelig og lettilgængelig, da du stille og roligt kan arbejde dig frem, efterhånden som du bladrer i vejledningen.

Ulemper ved et garage byggesæt: 

  • Du har ikke valgfrihed i forhold til materialer. I forhold til at bygge selv er dette selvfølgelig lidt af en ulempe. I hvert fald hvis du har et særligt ønske til, hvilke materialer du gerne vil bruge. Du skal derfor tage til takke med de materialer, byggesættet bliver leveret med. 
  • Du er begrænset til byggesættets mål og udseende. En anden ulempe er naturligvis, at du er begrænset til de mål og det udseende, de forskellige byggesæt har. Du kan derfor ikk på samme måde selv designe udseendet på din garage. 

Hvilke muligheder for et garage byggesæt er der? 

Der er som sagt mange muligheder i dag, når det kommer til at bygge. Derfor vil du også kunne finde en længere række muligheder inden for garage byggesæt. Har du derfor noget bestemt i tankerne, vil du helt sikkert kunne finde det blandt de mange muligheder.


Teltgarage 

Teltgarage  byggesæt

En anderledes og meget billig løsning, når det kommer til et garage byggesæt er en teltgarage. Det kan både bruges til bilen, båden eller haveredskaber. 

Her kan du få: 


Vedligeholdelsesfri garage byggesæt 

Vedligeholdelsesfri garage byggesæt

Ønsker du en nem løsning, der samtidig er ligetil at montere, er det oplagt med en vedligeholdesfri garage med polycarbonatpaneler. De får hverken svamp eller råd og er derfor en bekymringsfri løsning. 

Her kan du få: 

  • Palram Verona 5000 carport i grå til 11.580 kroner. Se den her
  • Palram Vitoria 5000 carport i grå til 13.033 kroner. Se den her

Carport med redskabsrum 

byggesæt til garage med redskabsrum

Ønsker du noget lidt mere avanceret, kan du få en carport med spidstag og redskabsrum. Det er en meget praktisk løsning, som giver dig mulighed for at have garage og redskabsrum i én – så skal du kun bygge en gang!

Her kan du få: 


Garage byggesæt enkelt eller dobbelt 

Garage byggesæt enkelt eller dobbelt

Af de mere simple løsninger kan du også få et garage byggesæt med fladt eller spidstag, hvor hovedkonstruktionen består af stolper. 

Her kan du få: 

  • Gardenpro enkelt carport med fladt tag 320 x 650 cm til 8.332 kroner. Køb her
  • Gardenpro carport, dobbelt, 600×480 cm med PVC trapeztag ekskl. skur til 9.299 kroner. Køb her
  • Gardenpro carport, dobbelt, 600×660 cm. med PVC trapeztag til 14.800 kroner. Køb her

Der er dermed mange muligheder for at få et garage byggesæt, der passer til de forestillinger eller forventninger, du har. Som du kan se, findes de i forskellige prislejer, hvilket også gør det muligt uanset budget at få en hurtig og nem løsning. 

Huskeseddel