Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid

Er du på jagt efter en god arbejdsvest? Så er det nu, du skal læse med. Vi har udvalgt otte forskellige arbejdsveste, der hver især er beregnet til forskellige formål – enten til arbejde eller fritid. Find den vest der tiltaler dig mest, og bestil den online via vores links herunder.

En arbejdsvest kan bruges til mange formål. Uanset om formålet er at holde dig varm om vinteren, gøre dig synlig på byggepladsen eller være ”værktøjskasse” for dig, så den er udstyret med en masse lommer til dit håndværktøj, så finder du en model der passer blandt de arbejdsveste, vi har udvalgt til dig.

Hvem bruger en arbejdsvest?

En arbejdsvest har mange fordele og kan bruges i langt de fleste erhverv inden for håndværk og industri. Arbejdsvesten er også praktisk, når du skal løse opgaver i hjemmet, og når du skal en tur i haven.

En af de største fordele ved en vest er, at du har stor bevægelsesfrihed, mens du stadig kan holde dig varm på kroppen og være synlig for kollegaer og andre personer i nærheden.

8 arbejdsveste til hobby- og professionelt brug

Udvalget af arbejdsveste er kæmpestort, men alligevel er det lykkedes os at samle et bredt udvalg fra de forskellige produktgrupper.

Læs med, og find den vest, der passer bedst til dine ønsker og krav.

Portwest C470

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Sikkerhedsvest SM
PRISER FRA
 

 

19,-

 

Denne sikkerhedsvest er en prisbillig model, der hurtig kan tages på, når du har behov for at færdes på steder, hvor der er krav om ekstra synlighed. Vesten har en tilpas bred pasform til, at den kan bæres uden på en trøje eller jakke.

Portwest C470 egner sig godt til alle, der kortvarigt skal bære sikkerhedsvest, og som har brug for en vest i den billige ende af skalaen. Du kan også bruge vesten til hobbybrug i forbindelse med løb, ridning og cykling eller til at have liggende i bilen i tilfælde af motorstop.

 • Farve: Gul
 • Materiale: 100 % polyester
 • Certificering: Klasse 2
 • Lukning: Velcro

Snickers softshellvest

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Snickers softshellvest Sort
PRISER FRA
 

 

299,-

 

Hvis du leder efter en varm og behagelig arbejdsvest, kunne denne Snickers softshellvest være et godt bud. Vesten er perfekt som ekstra lag uden på en trøje eller fleecebluse og giver god varme på overkroppen, samtidig med at du bevarer bevægelsesfriheden.

Her får du en softshellvest, der er vandafvisende, men også åndbar, så kroppen kan komme af med fugt. Der er en behagelig høj krave, som beskytter mod vind og vejr, og et komfortabelt og varmt fleecefor. En lækker vest med sidelommer og brystlomme til mobiltelefonen.

 • Farve: Sort
 • Materiale: 100 % polyester
 • Certificering: Ingen
 • Lukning: Lynlås

Mascot Grimsby Safe Supreme

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Mascot Grimsby Safe Supreme Vintervest 15565 249
PRISER FRA
 

 

558,-

 

Her er vesten til alle, der har brug for ekstra varme på de kolde dage. Denne vintervest er velegnet til dig, der arbejder ude i alt slags vejr, og som har brug for en behagelig og varm vest, der gør dig synlig i omgivelserne.

Vesten er fluorescerende og har skrå reflekser på den nederste del. Det giver ekstra synlighed i mørke. Mascot Grimsby Safe Supreme er en professionel arbejdsvest, der egner sig godt til alle former for bygge og anlæg, vindindustri, offshore og lignende udendørs arbejde med høje krav til synlighed.

 • Farve: Orange
 • Materiale: 100 % polyester
 • Certificering: Klasse 1
 • Lukning: Lynlås

Blåkläder Garden

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Blaaklader Garden arbejdsvest Armygroen
PRISER FRA
 

 

659,-

 

Blåkläder Garden er den ideelle arbejdsvest til alle, der arbejder i naturen, og som ønsker at falde ind i omgivelserne med den perfekte armygrønne farve. Vesten passer godt til naturens farver, og gør den derfor også god til fritid- og hobbybrug for alle, der dyrker outdoorlivet.

Vesten har form som en klassisk arbejdsvest med en lækker høj krave og forlænget ryg til beskyttelse mod vinden. Der er store og praktiske brystlommer og sidelommer, så du har god plads til telefon, redskaber og lignende.

 • Farve: Armygrøn
 • Materiale: 55 % polyester / 45 % bomuld
 • Certificering: Ingen
 • Lukning: Lynlås

Snickers 4512 AllroundWork 37.5 insulator vest

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Snickers 4512 AllroundWork 37.5 insulator vest
PRISER FRA
 

 

553,-

 

Når det kniber med at holde varmen under det udendørs arbejde eller arbejde i indendørs kolde miljøer, så er denne Snickers isolerende arbejdsvest velegnet. Vesten er vandafvisende og designet, så den varmer optimalt. Og det åndbare materiale gør den ekstra behagelig at bære.

Her får du en lækker og varm arbejdsvest, der indeholder stretch-materiale og giver ekstra god bevægelsesfrihed under arbejdet. En perfekt vest til alle, der har brug for en varm arbejdsvest på de kolde dage.

 • Farve: Sort
 • Materiale: 100 % polyamid
 • Certificering: Ingen
 • Lukning: Lynlås

Snickers Canvas+ værktøjsvest

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Snickers vaerktoejsvest 4254
PRISER FRA
 

 

729,-

 

Snickers Canvas+ er arbejdsvesten til håndværkeren, der har brug for at have det mest nødvendige værktøj lige ved hånden. Vesten er udstyret med en masse lommer og opbevaringsmuligheder, og ud over værktøj kan du får plads til telefon, ID-kort og skriveredskaber.

Som en ekstra praktisk egenskab har vesten et bælte med praktisk klikbart spænde. Hvis du bruger vestens lommer til håndværktøj, bliver den hurtigt tung at bære, men bæltet er med til at mindske presset på skuldrene, så du får en mere behagelig og mindre trættende arbejdsdag.

 • Farve: Sort
 • Materiale: 40 % polyester / 60 % bomuld
 • Certificering: Ingen
 • Lukning: Lynlås og bælte

Fristads vintervest

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Fristads vintervest Hi Vis Orange
PRISER FRA
 

 

1.069,-

 

Her ser du den optimale arbejdsvest til vinterbrug. Vesten er designet med høj krave og ekstra lang ryg, der beskytter godt mod træk fra den kolde vind. Vesten er yderligere foret indvendigt med blødt materiale af fiberpels, som giver ekstra varme om vinteren.

Hvis du arbejder udendørs på steder, hvor der kræves ekstra synlighed, så er dette klasse 2 arbejdsvesten for dig. Fristads vintervesten hjælper dig med at holde varmen, og en behagelig pasform gør den komfortabel at bære hele arbejdsdagen igennem.

 • Farve: Orange eller gul
 • Materiale: 100 % polyester
 • Certificering: Klasse 2
 • Lukning: Lynlås

Mascot Baza Hardwear Værktøjsvest

Arbejdsvest – 8 forskellige veste til arbejde og fritid - Mascot Baza Hardwear Vaerktoejsvest 15089 154
PRISER FRA
 

 

826,-

 

Den sidste arbejdsvest vi har valgt at præsentere for dig, er en særdeles holdbar og meget lækker værktøjsvest. Vesten henvender sig til dig, der har brug for at arbejde med værktøjet lige ved hånden, for de mange lommer i vesten giver god plads til tænger, skruetrækkere og andet værktøj.

Vesten egner sig godt til sommerbrug og brug ved indendørs arbejde. Der er store områder med holdbart netstof, der gør vesten luftig og let at bære. De store lommer foran er ekstra forstærkede, så de kan holde til de spidse og skarpe arbejdsredskaber. Den ideelle vest til elektrikere, montører, VVS’ere og andre med meget håndværktøj.

 • Farve: Sort
 • Materiale: 65 % polyester / 35 % bomuld
 • Certificering: Ingen
 • Lukning: Lynlås

Hvad skal du være opmærksom på, inden du køber en arbejdsvest?

Inden du beslutter dig for, hvilken arbejdsvest du skal købe, er der nogle ting, som du med fordel kan have i tankerne.

Materiale

Det materiale som arbejdsvesten er lavet af, skal passe til dit formål med vesten. Hvis du arbejder udendørs, kan du med fordel vælge en vest, der er vandafvisende, foret og åndbar. Hvis vesten primært skal bruges indendørs, vil en kombination af f.eks. bomuld og polyester være perfekt, hvilket giver en let og behagelig vest.

Certificering

Hvis beklædningen skal opfylde krav til synlighed, skal den være i klasse 1, 2, eller 3. Læs mere om de forskellige klasser længere nede på siden.

Lommer

Lommer er praktiske, hvis du har brug for at have værktøj, skriveredskaber, ID-kort og mobiltelefon ved hånden. Vælg en vest med de lommer, du har brug for.

Pris

Arbejdsveste findes i mange prisklasser. Hvis du skal bære vesten mange timer om dagen, bør du vælge en vest i god kvalitet. Den er ofte en smule dyrere, men også mere holdbar. Hvis vesten udelukkende skal bruges til hobby- og havebrug, kan du vælge, om du vil gå på kompromis med kvaliteten og vælge en lidt billigere model.

Interesseret i meget sikkerhedsudstyr – se disse artikler:

FAQ – Ofte stillede spørgsmål om arbejdsveste

Her får du svar på to ofte stillede spørgsmål om arbejdsveste:

Hvad er klasse 1, 2 og 3 sikkerhedsveste?

Der findes 3 klasser inden for reflekstøj og sikkerhedsveste. Klasse 1 har den laveste synlighed og klasse 3 den højeste. En arbejdsvest kan opfylde kravene til klasse 2, hvis den har minimum 0,50 m² fluorescerende materiale og minimum 0,13 m² reflekterende materiale.

Hvilken slags arbejdsvest skal jeg vælge?

Du skal vælge den arbejdsvest, der passer bedst til den type arbejde, du udfører. Hvis arbejdet kræver en særlig høj synlighed, skal du undersøge, om der kræves klasse 1, 2 eller 3 og vælge beklædning efter det.

Køb din arbejdsvest online, og slip for køen i butikken

Der er mange fordele ved at shoppe på nettet. Den største fordel er uden tvivl det kæmpestore udvalg, som du har adgang til, blot med nogle få tryk på skærmen. Udvalget er langt større end i de fysiske butikker, og priserne vil i de fleste tilfælde også være noget lavere i online webshops.

Find din arbejdsvest herover, og slip for at stå i kø i butikken. Når du har bestilt, skal du blot vente på, at arbejdsvesten lander på hjemmeadressen eller i pakkeshoppen.

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst