byg selv havemøbler - havestol

3 gode havemøbler du ikke kan bygge selv

Lau Christensen
Skrevet d. 25. oktober 2015 af Lau Christensen

Det er ikke alt til hus & have man kan bygge selv, desværre. I dette indlæg skal vi kigge nærmere på 3 gode havemøbler, der nok bliver svære at bygge selv. Alle møblerne er fundet i webshoppen bordeogstole.dk, men kan muligvis også erhverves andetsteds. Bordeogstole.dk udmærker sig dog ved at have gratis fragt på samtlige produkter i webshoppen.

Et havebord med plads til spisning

Er der noget bedre end at sidde udenfor med familien og spise aftensmad på en lun sommeraften? Det er i hvert fald fantastisk at have muligheden for at nyde den danske sommer, når den kigger frem. Dertil er der behov for et godt havebord, hvor der er plads til hele familien.

havebord
Det kunne eksempelvis være dette havebord i antracitgrå, der måler 160×90 cm. Bordet er fremstillet i Italien og har et lille hul i midten, så der er plads til en parasol, hvis sommersolen står højt på himlen. Bordet koster pt 1.995 kr.

Stole til havebordet

Der skal naturligvis stole til. når der er investeret i et nyt, flot havebord. Udvalget er stort og det er da også muligt at tage et smut i IKEA og finde billige havestole. De har, naturligvis, et flot udvalg og priserne er billige.

Men hvis du er på udkig efter mere unikke havestole, der måske også er i lidt bedre kvalitet og dermed holder til flere sæsoner, kan du med fordel tage et kig på disse klassiske havestole – også i antracitgrå.

havestol

Havestolen er vedligeholdelsesfri og f.eks. er sædet udformet, så regnvand kan trænge væk. Noget alle der har haft havestole ved er vigtigt, hvis stolene skal holde i flere år. En stol koster 949 kr.

Cafébord til haven

Hvis du er den heldige ejer af en større have, har du både plads til et decideret havebord med stole omkring, der kan bruges til spisning, og plads til et cafébord i en anden del af haven. Cafébordet er perfekt til f.eks. at stille ved siden af et par liggestole, hvor kaffen og kagen så kan nydes.

cafebord

Læs også guiden til at bygge dit eget redskabsskur i træ.

Huskeseddel