Sæbekassebil

Hvem kan ikke huske sæbekassebilen? Det var den man altid gerne ville prøve at samle selv og derefter drøne ned af vænget eller vejen som man boede på da man var helt lille.

Dengang var der ikke de store muligheder, andet end at bygge sæbekassebilen selv og det blev tit til et evigheds projekt.

De tider er heldigvis over nu! Nu kan man købe et komplet sæbekassebil-samlesæt som endda også indeholder det populære og seje båthorn, så alle i vænget virkelig kan høre at du kommer susende i dette vidunder af et transportmiddel.

Hvordan bygger man en sæbekassebil?

Det er ikke særligt svært. Du har sikkert leget med lego tidligere og fulgt de tegninger og anvisninger som man modtager sammen med sit lego, ik?

Når man har bestilt sin nye sæbekassebil fra f.eks Euro Play, så får man en fin vejledning til at samle den med og følger man denne, så har man efter blot 1 time eller et par timer sin helt sprit nye og seje sæbe kasse bil udstyret med håndbremse, hjul, styrereb og båthorn!

 

Navn Billede Pris

Sæbekassebil – Saml selv

 

 sæbekassebil byg selv saml selv  995,- /StkKøb nu

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst

Skriv en kommentar