Legehus i træ

Hvis du leder efter et nyt legehus i træ, så behøver der ikke være så langt fra tanke til handling. Der findes rigtig mange steder på nettet, hvor man kan bestille “byg selv” eller “saml selv” legehuse i træ og priserne er rigtig fornuftige, især hvis man bestiller online.

Selvom vi lever i en tid med computere og interessante udsendelser i TVet, så er det stadig ekstremt vigtigt at ens børn kommer udenfor og leger.

Se også: Legetårn byg selv

Et legehus er en god måde at aktivere de kære små på og som med så meget andet, så findes der både dyre samt billige legehuse. Man kan selvfølgelig også få disse huse til børnene i andet end træ som f.eks plastik – her på siden er vi dog fortaler for modellerne i træ, da det klart er dem der giver det bedste klima at lege i samt de holder som regel i længere tid.

 Navn Billede  Pris 
PLUS Legehus med terrasse 16741-1
PLUS Legehus med terrasse 16741-1  3.195,- /StkKøb nu
Plus Legehus  16730-1
PLUS legehus 16713-1  2.095,- /StkKøb nu
PLUS legehus 16713-1
Plus Legehus 16730-1  1.895,- /StkKøb nu
Plus legehus/blokhus 16740-1 , m/terrasse
PLUS Legehus med terrasse 16741-1  2.995,- /StkKøb nu

Behøver et legehus at være til udendørs brug?

Umiddelbart nej. Man kan sagtens bruge legehuse indendørs. Hvis du f.eks har en stor garage eller et større rum, kan man nemt samle legehuset her eller tage det indendørs, når det bliver for koldt og blæsende til at lege udenfor.

unikt legehus fra PLUS
unikt legehus fra PLUS

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst

Skriv en kommentar