design vægur

Du kan få et design vægur i mange former

Lau Christensen
Skrevet d. 4. december 2015 af Lau Christensen

Design vægur er til dig der vil have det bedste Hvis du gerne vil have et vægur der er lidt bedre, flottere og mere stilrent end de klassiske vægure, så kan et design vægur måske være lige noget for dig. I dag findes der utallige mærker som fremstiller flotte vægure lavet i et flot og lækkert design. Prisen på et er dog typisk noget højere end ellers, men det er muligt, såfremt at man handler online gennem en webshop, at få et godt tilbud på et rigtig lækkert vægur.

Relateret artikel: Gør det selv vægseng

Er man bange for at handle over nettet bør man lige tjekke op på lovene igen, da man faktisk er meget godt stillet når man handler gennem en webshops – for hurtigt at nævne nogle fordele vil du kunne sende varerne du køber retur indenfor 14 dage, hvis du altså ikke har beskadiget dem og de stadig opfylder webshoppens købsbetingelser.

Danske design vægur sælger godt

De danske designere af et vægur har det godt for tiden, da deres popularitet blandt amerikanerne og kineserne er stødt stigende. År efter år kan de nemlig kun præsentere positive salg og de er stadig en stigende del af den eksport vi har i landet.

Mange danskere foretrækker dog ikke de klassiske design vægure, da det typisk også var disse ure som var at finde i ens forældres eller bekendtes huse. I stedet har vi taget er mere moderniseret skridt og vil have fjollede og nærmest ironiske ure, hvilket passer godt ind til den livsstil og kultur vi har i Danmark.

En af de helt store designere vi har haft herhjemme i Danmark er Arne Jacobsen, som i mange år har arbejdet i udlandet på grund af den store efterspørgsel af hans ure. Jacobsen har, for at nævne et par eksempler af hans værk, designet det ur der står på Århus Rådhus, ligesom han også har designet uret der er inde på Danmarks Nationalbank.

Når man kigger på Arnes ure, vil man ofte blive slået omkuld af den pris der er, men det er garanteret at man får en god kvalitet for den pris man betaler. Et ur til 5.000 lavet af Jacobsen vil holde i mange flere år end hvad et ur fra Jysk vil gøre.

Desuden er det også selve designet Jacobsens ure som man skal kigge efter – han er nemlig en mester i at lave et tidsløst design som alle elsker, uanset hvilken type person de er.Hvis du endelig har besluttet dig for at vælge det rigtige valg, nemlig at købe et design vægur, skal du nu beslutte hvilken form det skal være.

Alt efter hvad man er til, vil man nemlig kunne få ure som er formet som dråber, hvilket vil være passende i et køkken eller i en stue, ligesom at den romantiske kan købe et ur lavet af hjerter frem for dråber.

Til at supplere et vægur kan du købe bordure og andre mindre ure, der bekræfter dit design vægur i at være det bedste af det bedste.

Huskeseddel