Arbejdshandsker: En komplet guide

Gode arbejdshandsker er guld værd og kan bruges til både arbejde og til fritid. Der findes flere forskellige slags arbejdshandsker, alt efter hvilket formål de skal opfylde, og hvilken type arbejde du udfører. Der er arbejdshandsker, der varmer hænder og fingre, handsker der er gode til at arbejde med olie og kemikalier, og andre der passer bedre til rengøring, havearbejde osv. Vi har samlet et bredt udvalg af arbejdshandsker til forskellige formål her.

Uanset hvilken slags fysisk arbejde du udfører, vil gode arbejdshandsker kunne skåne dine hænder mod rifter og skader eller mod at komme til skade på anden måde. Arbejdshandskerne hjælper også med til at holde snavs ude, så du ikke skal bruge timer på at skrubbe hænder efter endt arbejde.

De mange forskellige typer af handsker betyder, at der findes arbejdshandsker i mange slags materialer. Det kan være arbejdshandsker i skind og læder, gummi, syrefast og brandsikkert materiale osv.

Hvilke arbejdshandsker skal du vælge?

Du skal altid sørge for at vælge den type handske, der beskytter dig bedst muligt i forhold til arbejdet, der udføres. Derudover skal handskerne have en tykkelse, der gør, at de passer til arbejdet. Det kan være meget svært at håndtere små skruer og søm med tykke handsker, mens for tynde handsker i nogle sammenhænge bliver for hurtigt slidte eller er for kolde.

10 Arbejdshandsker til ethvert formål og opgave

Vi har udvalgt 10 arbejdshandsker til forskellige opgaver, så du lettere kan vælge den rette handske.

OS arbejdshandsker classic boxer

Arbejdshandsker: En komplet guide - OS arbejdshandsker

Klassisk allround arbejdshandske, der egner sig godt til byggeri, nedrivning, havearbejde m.m. Her får du en billig handske i slidstærkt materiale, der egner sig bedst til arbejde med tørre materialer.

 • Materiale: Natur oksespalt/bomuld
 • Egenskab: Kraftig allround arbejdshandske
PRISER FRA
 

 

44,-

 

Snickers arbejdshandsker 9579 Weather Dry

Arbejdshandsker: En komplet guide - Snickers arbejdshandsker 9579

Disse arbejdshandsker er ideelle til alle, der arbejder ude i koldt og vådt vejr. Handskerne er slidstærke og formår at give et godt greb om alle typer materialer, selv når de er våde af regn eller sne.

 • Materiale: Polyuretan med børstet for
 • Egenskab: Vandtætte handsker specielt til udendørs brug
PRISER FRA
 

 

359,-

 

OS arbejdshandsker 34879 ninja ice hpt

Arbejdshandsker: En komplet guide - OS arbejdshandsker

Varm strikhandske med vandafvisende og ru overflade, der giver et fast greb, uden at du får våde fingre. Handsken giver god føling med arbejdet og er god til f.eks. fiskere og landmænd.

 • Materiale: Nylonstrik med for og vandafvisende overflade
 • Egenskab: Godkendt til fødevarehåndtering
PRISER FRA
 

 

41,50,-

 

Tegera pro vibrations handske

Arbejdshandsker: En komplet guide - Tegera pro vibrations handske

Dette er handsken til alle, der arbejder med vibrerende værktøj og maskiner. Handskerne dæmper effektivt vibrationer fra værktøjet og beskytter mod vabler, hudafskrabninger og slidskader.

 • Materiale: Polyester uden for
 • Egenskab: Dæmper vibrationer fra værktøj og maskiner
PRISER FRA
 

 

566,-

 

Tegera Syntetisk handske 484

Arbejdshandsker: En komplet guide - Syntetisk handske 484

Lækker syntetisk handske til dig, der håndterer varme genstande. Handskerne beskytter hænder og fingre mod kontaktvarme på op til 250° C og har ekstra lang beskyttelse af håndled og nederste underarm.

 • Materiale: Bomuld/Nitril
 • Egenskab: Varmebeskyttende arbejdshandsker
PRISER FRA
 

 

276,-

 

Abena Pudderfri Nitril Handske

Arbejdshandsker: En komplet guide - Abena Pudderfri Nitril Handske Blaa XL

Engangshandsker til dig, der har brug for et par arbejdshandsker, der er hurtige at tage på, og som blot skal smides i skraldespanden efter brug. Handskerne har mange anvendelsesmuligheder og kan bl.a. bruges til håndtering af fødevarer op til 40° C.

 • Materiale: Nitril
 • Egenskab: Gode til rengøring og fødevarehåndtering
PRISER FRA
 

 

99,-

 

Gardena City Gardening

Arbejdshandsker: En komplet guide - gardena city gardening growanyspace altansaet

Havehandsker til lettere havearbejde. Handskerne er velegnede til plantning, såning og pasning af mindre planter og buske eller til indendørs arbejde i drivhus, vinterhave og lignende.

 • Materiale: n/a
 • Egenskab: ideelle til lettere havearbejde
PRISER FRA
 

 

125,-

 

Snickers arbejdshandsker 9586 Pow Open

Arbejdshandsker: En komplet guide - Snickers arbejdshandsker

Hvis du har brug for fuld kontrol med de materialer, du arbejder med, men gerne vil beskyttes bedst muligt mod kulde og snavs, er disse handsker med åbning ved tommelfinger, pegefinger og langfinger perfekte.

 • Materiale: 50 % polyamid, 40 % polyuretan, 3 % polyester,  5 % PVC og 2 % silikone
 • Egenskab: Udækkede fingre til fuld kontrol
PRISER FRA
 

 

219,-

 

Tegera Læderhandske 118A

Arbejdshandsker: En komplet guide - Laederhandske 118A

Ekstra lang læderhandske til svejseopgaver og arbejde med varme emner. Handskerne beskytter effektivt mod svejseflammer og er velegnede til brug på maskinværksteder, autoværksteder m.m.

 • Materiale: Gedeskind/oksespalt
 • Egenskab: Svejsehandsker der beskytter mod varme
PRISER FRA
 

 

1.148,-

 

Showa Aegis KVS 4 skærefast

Arbejdshandsker: En komplet guide - Showa Aegis KVS 4 skaerefast

Behagelige sømløse handsker med tætsiddende ribkrave for ekstra komfort. Handskerne beskytter mod snitsår fra skarpe materialer, som glas og stål, og er gode til montagearbejde, affaldssortering og mekanisk arbejde.

 • Materiale: Aramid strik med nitril-foam
 • Egenskab: Handsker med stor skærefasthed
PRISER FRA
 

 

225,-

 

Indkøbsguide til arbejdshandsker

Nu har du fået et godt indtryk af, at der findes arbejdshandsker i mange forskellige udgaver og med hver deres fordele og finesser. Vi har lavet en kort indkøbsguide, der klæder dig godt på til at vælge de bedste arbejdshandsker.

Relateret artikel: Komplet guide til høreværn & høreværn til børn

Hvilken slags arbejde skal du udføre?

Den vigtigste faktor, inden du foretager det endelige valg, er at overveje, hvilket arbejde du skal bruge handskerne til. Her skal du især være opmærksom på om arbejdshandskerne f.eks. skal bruges til arbejde med kemikalier, skarpe genstande, varme emner, eller om der på anden måde er fare for, at du kan komme til skade, hvis valget af handske ikke er det helt rigtige.

Skal du arbejde ude?

Hvis du skal arbejde udendørs, kan faktorer som handskens tykkelse være afgørende for, om du kan holde varmen. Der findes endog arbejdshandsker med varme, der gør risikoen for at fryse mindre.

Er der risiko for våde hænder?

Hvis du arbejder meget med vand, f.eks. ved rengøring, kan vandtætte arbejdshandsker skåne og beskytte hænderne mod den langvarige kontakt med det våde element.

Skal du arbejde med kemikalier?

Visse kemikalier er ætsende eller på anden måde skadelige for huden. I disse tilfælde er det ekstremt vigtigt, at du vælger handsker, der kan holde til den type kemikalier, du arbejder med.

Er der fare for at du kan skære dig?

Hvis du arbejder med skærende værktøj, skal handskerne beskytte dig mod snitsår og skader fra knive, savklinger, skarpe kanter og lignende.

Skal du håndtere fødevarer?

Håndtering af frostvarer kan være en kold fornøjelse, og her er varme handsker vigtige. Der kan også være andre krav til handsker, hvis du skal bruge handskerne i forbindelse med fødevarehåndtering.

Taler du i telefon under arbejdet?

Hvis du taler meget i telefon eller er afhængig af apps på smartphone eller tablet, skal skærmen helst kunne betjenes, uden du behøver at tage handskerne af. Der findes en del arbejdshandsker, hvor fingerspidserne er fremstillet i et stof, der gør det muligt at registrere tryk på skærmen.

Find de bedste tilbud på arbejdshandsker online

Klik på de enkelte handsker herover, og hop direkte til den webshop, der forhandler handsken. Bestil dine nye arbejdshandsker i dag, og få ekstra komfort og sikkerhed i arbejdet.

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst

Skriv en kommentar