Har du det for varmt?

Døjer du med, at du har det for varmt på arbejdet, der hjemme i stuen, på værelset eller når du sover? Der findes næsten ikke noget mere irriterende end dette, og man kommer nemt til at svede og føle sig rigtig ulækker og klam. Men med en ventilator kan du nemt løse dette. Der findes en lang række forskellige typer af ventilatorer, som passer til forskellige steder, hvor der er brug for dem, og heriblandt bordventilatorer og gulvventilatorer. De har begge samme egenskab, men fordelen ved de to modeller er, at de er tilpasset til forskellige situationer og brug, og disse egenskaber vil gennem denne tekst blive behandlet.

Hvad kendetegner en bordventilator?

En bordventilator er en lille ventilator på ca. en halv meters højde, og den er derfor utrolig praktisk på ens arbejdsplads på kontoret, på natbordet eller hvor man ellers har lyst til at have den stående. Fordelen ved en bordventilator er, at den ikke fylder alverden, og den er derfor meget nem at have stående uden at den er til gene.

Bordventilatorer sikrer dig en frisk og kølig luft hele tiden, og du kan ydermere justere gennem de flere forskellige blæsestyrker, som bordventilatorerne har – dette afhænger naturligvis af den enkelte model, og hvor mange styrker den måtte have – og så vil du få den optimale temperatur på din plads.

For varmt om sommeren?

Har du det for varmt om sommeren og kunne du godt bruge noget frisk luft i soveværelset, på den afdækkede terrasse eller når du måtte se Tour de France i stuen, mens solen bager ind på ruderne? Så er en gulvventilator en super investering, og her sikrer du dig en utrolig effektiv maskine, som sikrer dig den optimale lufttemperatur i lokalet, og du kan få blæst noget friskt luft rundt om dig, og føle dig mere tilpas.

En guldventilator er en mere kraftig type ventilator, og her finder man som oftest mellem 3 og 5 forskellige blæse styrker, så du kan justerer på disse, alt efter hvad dit behov er. Sidder du i stuen og nyder lidt tv, så gør det ikke noget, at bordventilatoren sættes op på fuld styrke, men skal du derimod sove på værelset, så kan den maksimale styrke godt virke høj, og det kan være svært at falde i søvn. Du skal blot være opmærksom på ikke at sætte den helt op ad dig, da du så kan tilegne dig en forkølelse på ingen tid.

BONUS GUIDER

4 Fantastiske

byg-selv projekter som du kan bygge for under 600 kr.

Tilmeld vores nyhedsbrev med byg-selv tips og tricks og få samtidigt vores trin-for-trin printvenlige vejledninger inklusiv tegninger, med 4 spændende byg-selv projekter som kan laves for mindre end 600 kr. i materialer.

4 Fantastiske byg selv projekter under 600 kr

Ingen spam og du kan framelde når som helst

Skriv en kommentar